Внимавайте къде паркирате

Ако в Перник паркираш на неправлно място, няма да дойде паяк, нито ще ти сложат скоба или глоба. Ще ти опикаят колата ;)

Golf 3 Pk

Днес се прибирах от центъра с един приятел. Той беше оставил колата си на паркинг - бившият руски битак в Перник.
Като се приближавахме до колата, видяхме възрастен мъж да стои плътно до багажника. Моята първа асоциация беше че се опитва да му отвори багажника, ама не беше точно това. Просто дядката му се освежаваше на багажника. Кристиян му се развика ама все едно, дядото си довърши работата и вика е младеж и ти да си на мойте години щеше да ме разбереш, то не пита а ей така си тече.
- Ама защо на моята кола? вика Кристиян. Тъй де, дядката си тръгна весел, все едно нищо лошо не е станало. А багажника си беше опикан доволно :D

Брат ми преди 2 дни беше паркирал пред кафе, и се прибра със счупена предна броня. По негови думи са го ударили докато са паркирали или са излизали. Имало е други случки, оставяш си колата например и като се върнеш я виждаш одрана с ключове, да липсват капачки на джантите, капачки на винтилите и въобще да липсват всички капачки. Един приятел като видя че нямам от онези блокиращи болтове на джантите ме пита:
- Как смееш да паркираш тук в Перник така? Ще ти остане на трупчета колата някой ден.

Дано да не се случва, но все пак внимавайте къде си паркирате автомобила в Перник.