Весели празници на всички

Claudia Meyer @ stock.xchng

Пожелавам весели и топли празници на всички. В това число ми се щеше да напиша няколко последни редове за тази година, защото и без това не ми се блогословеще защото нямам мотивация напоследък за което. Като цяло 2007 беше една добра година за много хора, но май имаше нещо против мен и ми се стори най-неприятната от всичките ми 19 до сега (или 13 коит помня). Причини много, освен че се случиха множество злополуки и неприятности годината не ми донесе нищо.

Мислех да направя публична равносметка, но се замислих че точно по празниците да ви залея с толкова негативизъм не бива. Възнамерявам 2008 да я изчакам с хастара на вън, това е някаква суеверие за по-добра година пък и е забавно.
Мартин Карбовски:
Една баба веднъж ми каза: като имаш лоша година, следващата трябва да я посрещнеш с обърнати наопаки дрехи. 1996-а ми беше много тежка, закъсах я откъм работата и откъм личен живот - развод, брак, такива неща. Когато никой не те обича - знаеш, има такива моменти в живота на човек. И 1997-а я посрещнах с хастара навънка. Проработи. Може би е суеверие. Но стана добре работата.


Е аз нямах развод, но като цяло от към всичко я закъсах . Важното е че се оттърсих и може би съм готов за началото на големите стъпки в живота, щото се чувствах дете до сега ако някой не е разбрал. Разбира се фатката с хастара нищо не предполага, това е като да се надяваш господ да ти оправи живота. Изисква се много мотивация, упоритост и работа за да постигнеш нещо - може би точно това научих тази година.

За следващата година искам да ви пожелая най-вече кураж да направите всичко онова, за което не ви е достигал до сега и добри приятели. Първото ти го дава второ, ако ги няма сам го събираш. Усмивка :)