Twist in Puzzle Club @ Plovdiv

Хардкор и Метълкор са музикални термини с които аз лично по принцип не си боравя. Е случи ми се.. при това и да го слушам. Ненадейно и неочаквано по идея на един приятел тръгнахме за Пловдив майна. Събрахме се и тръгнахме... ей така. Някаква група приятели на мои приятели ще свирят в някакъв клуб в Пловдив. От начало тръгнах просто заради разходката.

Накачихме се в колата и отпътувахме по обяд за града на тепетата да слушаме хардкор на живо. За няколко часа бяхме в Пловдив като пътуването беше кратко - по магистралата и там. Понеже се изявих че знам къде, кое и как се намира в Пловдив поведох момчетата към центъра. Е само аз си мислех че отиваме там - в центъра, тоест и те. Бях ги убедил че знам къде сме, щото изглеждах уверен. Като спряхме случайно един минувач след 3км. разходка се оказа че центъра е в обратна посока а ние сме се запътили към гребната база. Както и да е, обърнахме се и се върнахме. Че то и табели имало ама кой да гледа?

Club Puzzle Plovdiv На една изключително трудно откриваема улица пресечна на "Райко Даскалов" - "Братя Пулеви" се намираше клуб Пъзела. Това е клуб за рок на живо - място непосещавано от мене до този момент. Честно казано аз бях скептично настроен че въобще ще ми хареса нещо, което ще чуя вътре ама уви, няма безгрешни хора.

Twist from Pernik Та значи момчетата дето свириха са от Перник представете си! Групата им се казва Twist и е доста амбициозен проект. Не само че са свежари и приличат на група а могат и да свирят, това го казва доста капризен слушател дами и господа. Стилът в който творят е хардкор или метълкор, абе аз не знам разликата ама така ми казаха :) Ето тук можете да чуете едно техно демо от миналата година - youtube.com/watch?v=1FhCoxy4MFE но е далеч от звука и въздействието което правят на живо. Хареса ми! Да и още как, искам пак...

Честно казано вокалиста - Сашето не го знам тоя човек как може да крещи и да се дере по тоя начин цял час че и от горе. Преди това го видях да пие яйца и минерална вода. Мисля че една от тайните съставки е и бира - при това добре охладена.

Аз си лягам с кеф, щото слушах различна музика и ми хареса. Ще слушам пак, опитайте и вие!