Събота, 3 Ноември 2007

По обяд гледах един страхотен филм - "Чифтосването на земните хора" (The Mating Habits of the Earthbound Human) по Нова. Ето това му викам аз як филм - оценка 10/10. Начина на представяне на действието много ми хареса и се чудех как съм могъл да го пропусна и да не съм го гледал до сега. Във филма участва и Кармен Електра което го прави още по-готин. Идеята на режисьорите е да представят цялостното действие на чифтосването на нашата планета малко преразказано от някакъв страничен глас на извънземен. Стар ама лачен са казали хората ;)

Тълкуването на ходенето на кино:
Хората обичат да се събират в тъмни пещери и да гледат сенки. Женските обичат да гледат как един човек умира бавно, а мъжките как група от хора умират бързо

А ето така описаха воденето на счетоводство на компютър:
Мъжкият си играе с по-висш електронен интелект и въвежда числови символи. Тази игра се нарича счетоводство. Мъжкият обича да си играе и със устройство което нарича на името на малък гризач от неговата планета. Обича да го натиска и влачи и да го подчуква по задните бутчета. С него той рисува картина, която да покаже на по-висшите от него.


От Mtel са големи помяри! Като техен абонат от 5 години съм много недоволен даже в момента се чувствам малко мазухист че още продължавам да съм с тях. Не спират да ме спамят със глупавите си промоции и игри. Сега са пуснали отново някаква игра и дневно ме уведомяват за нея.
Чакам само да въведат това с мобилните номера да мога да се местя на друг оператор и за сега събирам предложения с добри аргументи от абонатите на другите два оператора. Позитивно съм настроен към Vivatel, но не съм сигурен защото пък от Globul обещават че най-доброто предстои.

Чакайте да се изфукам, аз бях първият който надраска леда на откритата ледена пързалка в Перник. Принципно заради изборите не беше позволено да се пързалят хора, аз с малко усилия се уредих да надраскам леда. Едвам открих кънки посред нощ (благодарности Веско) но успях да се попързалям. Около десетина минути се лъзгах и се повъргалях повече по земята защото кънките не ми бяха много наточени и имаше проблем със закопчването, но важно е участието. Леда беше изключително мокър - даже си беше една полу замръзнала локва.
Пързалката в Перник ще бъде официално отворена в Понеделник (5 ноември 2007) и цените ще са съответно 1лв наем на кънки и 2лв наем за пързалянето. Предполагам само че самото пързаляне ще трае около 1 час след което ще поливат леда отново да се изглади. Най-късно ще бъде отворено до 22 часа. Ако ще ходите, ще се видим в понеделник :)