Питбул

Днес брат ми излезе с колата на някъде и след час се прибра, в ръце държеше куче - Питбул. Кученцето е родено на 30.05.07 и е на 38 дни. Другата седмица ще го водя да го ваксинират и да му издадат паспорт, а също и да му отрежат ушите. Следващите няколко месеца ще го държим вероятно на място където няма да имат достъп други хора освен мен и брат ми. Много съм щастлив, защото преди около 3 години имах Родвайлер - подарък от един мой съученик, но ми го отровиха. Много обичам животни и най-вече кучета, бях се привързал много към предишното ми куче - Берта и тя много ме слушаше. Сега ще се разровя малко за информация за отглеждането му и за дресировка, ще му отделя доста от свободното си време, което това лято ми е повечко.


Pitbull

Още като го донесе се изтропа на килима и 2 пъти се изпика. Ухапа ме няколко пъти по краката. Много е игриво и неможах да го снимам :) само 2-3 снимки докато спи, защото само тогава е мирно.


А и да не забравя, още не сме му измислили име, ще Ви помоля ако имате желание да ми предложите някое благозвучно и приятно име, което се изговаря лесно и ясно се чува, като например Макс, Рекс, Роки; само че да не е някое много масово. Може да е свързано със някоя източна култура например нещо като Шао, Ян, Дзъ.. Просто в момента немога да измисля подходящо и много ще съм Ви благодарен ако предложите нещо интересно.

П.П.: Името на кученцето е Blacky.