5 филма на които съм се смял многоМалък човек (Little man) - гледах го със бившия ми съквартирант Стоян и си спомням че се смяхме много ненормално. Малък човек е толкова типичен американски филм, че може да се използва като шаблон за холивудската масова продукция от последните 10 години но пък ми допадна страшно много, още от началото започнах да се смея и мога да кажа че тоя филм си беше едно упражнение за стягане на коремните мускули.
Харолд и Кумар - и пътешествието до белия замък (Harold & Kumar Go to White Castle) - става въпрос за двама приятели, опитващи се да похапнат хамбургери, които обаче изживяват доста перипети преди да стигнат до Белия замък. Ако го гледате с наргиле под ръка и забавна компания е още по забавно.
Час пик (Rush hour) - Как да не се смее човек на Крис Тъкър и Джаки Чан заедно? Поредицата я слагам под общ знаменател, като най-слаба ми се струва тройката, но оставям на вас да прецените. В 3 добре познатият инспектор Лийн и аген Джейм Картър ще се заемат с триадите.
Човекът (The Man) - Филм с участието на Самюел Джаксън и неповторимия Юджийн Леви. Анди (Юджийн) е патологично приказлив зъболекар, приготвил съвестно изложение за някакъв конгрес на дентисти обаче нещата се тръгват по план и е объркан за крупен нарко-дилър и ще се озове рамо до рамо със специален агент Дерик Ван (Самюел)
Сам в къщи (Home alone) - Сам в къщи 1 и 2 са емблематични за мен и моето детство филми. На тези филми съм се радвал изключително много и понакога ги гледам отново защото носят духа на коледа и невероятните случки на Кевин. А третата част просто не се вписва в цялата схема.