Miss teen Pernik

miss_teen_pernik


Мога вече да се похваля, че съм организатор и водещ на първия конкурс "Miss teen Pernik" в моя град. Идеята дойде още миналата година за подобен конкурс, но поради неясен сценарий и място се случи чак сега. Разбира се събитието нямаше да се осъществи без подкрепата на Консултативния съвет за младежка политика и помощта на екипа на Младежкия дом в Перник.

Догодина имаме много по-големи амбиции за това събитие, като да направим по-мащабна рекламна кампания и да осигурим големи спонсори за да има по-голяма мотивация защото си признавам, че очаквах повече кандидатки.

В крайна сметка се получи непринуден младежки купон, за който ние - аз и колегата Адриан Скримов положихме доста усилия и се надяваме да е бил забавен и на другите колкото и на нас. Не минахме и без гафове - по средата на мероприятието спря тока, но бързо възстановиха електрозахранването и продължихме с лекота.

Благодарим на всички, които уважиха събитието и дойдоха. Да не забравя най-важното. Miss teen Pernik стана 18 годишната Корнелия Инкьова. Повече информация в новините на ipernik.com или на официалния сайт на конкурса: http://miss.ipernik.com