Мирослав Джоканов (a.k.a. Shao)

Survivor - Експедиция Робинзон
С огромен интерес следях старта на Българският Survivor - Експедиция Робинзон. То не беше точно старт а представяне на участниците. От начало не ми се откроиха много участниците и не подбудиха интерес, че да продължа да гледам формата. След като видях моят искрен приятел - Мирослав Джоканов като един от бъдещите островитяни направо потръпнах.

Сега като се замисля наистина Миро е изключително всестранно развит и е най-логичният човек, когото познавам. И точно заради това не се учудвам че той е един от участниците в тазгодишният Survivor. Това за логичността го потвърди и Анна-Мария (психоаналитикчата на предаването). Освен това крие и други качества, които не се срещат във всеки от нас.

Познавам го от около една година, и за това време мога да кажа че съм открил едва една малка част от Миро. С ръка на сърцето признавам че не мога да кажа и една лоша дума за него, въпреки че има неща с които не се съгласявам го приемам за добър приятел.

Мирослав Олегов Джоканов @ Shao
Снимка от 8 Декември 2006


Всеки един от участниците казваше по една фраза или някакъв девиз. Разбира се и Миро не изневери на себе си със: “В живота има две сигурни неща - болката и промяната.". Само не знам защо не допълни и "Едното неизменно води до другото.”, точно както го е написал в дневника си.


Моят личен поздрав към него е да продължава да бъде себе си, защото го уважавам много ;) Не искам да прекалявам с хвалбите, но просто съм развълнуван в момента и много се радвам, защото това си е една голяма крачка в живота. Това участие освен слава ще му донесе и много приоритети. Успех Миро :)Есето на тема "Проблеми в общуването" на което е автор Миро, можете да намерите и в моя блог, препубликувано от него.

Снимки на Миро можете да намерите в галерията ми / Парти: 1 Ноември 2006 - Студентски Град бл. 51б ет. 5 стая 515. Скоро ще кача и снимки от миналогодишният 8-ми декември (студентският празник + неговият рожден ден).